Univerzita kávy

Univerzita kávy

Kávový svet v každom zrnku.

Hlavné menu

  • Úvod
  • Blog
  • Teória kávy
  • Videá
  • O nás
  • Kontakt
Vyhľadávanie
  • WebMan on Facebook
  • Instagram
  • RSS feed
  • Späť nahor ↑

Kategória: Cesta kávy

Export a praženie kávy

Export a praženie kávy sa dá zaradiť do fázy, kedy kávové zrnká…
Prečítať “Export a praženie kávy”…
Publikované dňa: 16 apr 2018 Autor: Monika Matúšová Komentáre: Komentáre: 0
washed processing of coffee

Metódy spracovania kávy

Po starostlivom pestovaní a zbere kávových čerešní, prichádza na rad ich spracovanie.…
Prečítať “Metódy spracovania kávy”…
Publikované dňa: 9 apr 2018 Autor: Monika Matúšová Komentáre: Komentáre: 0

Pestovanie a zber kávy

Úvod Mnoho z nás vníma pražené zrnká kávy ako už hotový produkt…
Prečítať “Pestovanie a zber kávy”…
Publikované dňa: 4 apr 2018 Autor: Monika Matúšová Komentáre: Komentáre: 0

Widgety v pätičke

Kontaktné informácie :

Adresa:
Dlhá 9, 900 28 Ivanka pri Dunaji
Tel: (+421) 948 773 000
Email: info@zlatezrnko.sk
www.zlatezrnko.sk

Školenia baristov :

Prezentácie na základe dohovoru.

Pon. – Piatok:
9:00 – 17:00
Tel: (+421) 948 773 000
Email: matusova@zlatezrnko.sk



SPOLUPRACUJEME S KÁVOU
ZLATÉ ZRNKO

© 2023 Univerzita kávy | Používame WordPress tému Auberge. | Ochrana osobných údajov | Späť nahor ↑
  • WebMan on Facebook
  • Instagram
  • RSS feed
  • Späť nahor ↑